Workshop Versterk je veerkracht met verbeelding

Op Wereldkankerdag 4 februari kun je tijdens een gratis online workshop kennis maken met de Verbeeldingstoolkit

De verbeelding is een domein waar onze innerlijke bronnen zich bevinden. Bronnen waaruit we kunnen putten om onszelf te versterken. Iedereen bezit dit zelfversterkend vermogen. In de Verbeeldingstoolkit zitten eenvoudige oefeningen, suggesties en materialen om je verbeelding te benutten voor het versterken van je draagkracht en je veerkracht in moeilijke tijden en voor herstel. 

De workshop

De workshop begint met een inleiding over hoe de verbeelding werkt en een kort filmpje waarin ervaringsdeskundigen over hun ervaringen met de Verbeeldingstoolkit vertellen. Daarna worden er twee oefeningen gedaan die na afloop besproken worden. De workshop eindigt met suggesties en tips hoe je verder kunt gaan met hetgeen de workshop je heeft gebracht en hoe je dat kan toepassen in je dagelijkse leven.

De Verbeeldingtoolkit is mede ontwikkeld door GZ-pycholoog Jan Taal. Jan is verbonden aan de Amsterdamse School voor Imaginatie en is ook actief voor Cancer Care Center. Hij zal de workshop geven. Deze duurt van 14.00 tot 16.30.

Aanmelden 

Stuur uiterlijk 2 februari 2023 een email met uw naam, adres, emailadres en telefoongegevens naar: mariannemartens@imaginatie.nl. U kunt hier uiteraard ook terecht voor meer informatie. 

 

Voorbeeld afbeelding Verbeeldingstoolkit
Voorbeeld van een afbeelding uit de Verbeeldingstoolkit