Workshop Verwerken, welbevinden & veerkracht m.b.v. de Verbeeldingstoolkit

Op 18 februari en 4 maart kun je deelnemen aan de gratis online workshop Verwerken, welbevinden & veerkracht m.b.v. de Verbeeldingstoolkit. Deze workshop wordt gegeven door gezondheidszorgpsycholoog Jan Taal. 

 

Inhoud workshop

De workshop is bestemd voor eenieder die geconfronteerd is met kanker, chronische ziekte of een crisis. Met eenvoudige oefeningen kun je de buitengewone kracht van de verbeelding mobiliseren voor het vergroten van je welbevinden en het versterken van je veerkracht. 
In deze workshop zullen we daartoe twee oefeningen uit de Verbeeldingstoolkit uitvoeren. 
De workshop begint met een inleiding over hoe de verbeelding werkt en hoe je daarvan kan profiteren. Daarna doen we de oefeningen en is er uitwisseling en bespreking van de ervaringen. De workshop eindigt met suggesties en adviezen hoe er verder mee te gaan en hoe je het kan toepassen in je dagelijkse leven.

Wil je meer weten over de Verbeeldingstoolkit?
Op www.verbeeldingstoolkit.nl staat veel informatie over de toolkit, het gebruik ervan, ervaringen, artikelen uit tijdschriften erover en reviews.

 

Jan Taal

Jan Taal is sinds 1978 actief in de ontwikkeling van imaginatie. Hij heeft een praktijk, in Amsterdam, voor psychologische behandeling en coaching sinds 1980. Hij geeft leiding aan de Amsterdam School voor Imaginatie vanaf de oprichting in 1985. Jan studeerde klinische psychologie in Amsterdam en Leiden.
 

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan tot 3 februari door een email te sturen met je naam en emailadres aan Marianne Martens: mariannemartens@imaginatie.nl. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van deelname en de gegevens voor het inloggen.
Beide workshops duren van 14.00 tot 16.15. 

werk van Esther