Cancer Care Center nu ook in Zaandam actief

Iedereen die behoefte heeft aan eerstelijns ondersteuning bij de behandeling van kanker kan voortaan ook terecht bij Cancer Care Center Zaandam. Wij zijn daar de samenwerking aangegaan met LEEF!

LEEF! Is een leefstijlgezondheidscentrum met naast Zaandam ook vestigingen in Heerhugowaard, Krommenie en Obdam. Cliënten kunnen er onder meer terecht voor oedeemfysiotherapie, oncologische fysiotherapie en revalidatie en er wordt samengewerkt met andere zorgverleners zoals diëtisten, ergotherapeuten, psychologen en sportartsen.

Bijzonder aan LEEF! is dat cliënten ook ondersteunt kunnen worden door in oncologie gespecialiseerde leefstijlcoaches. Een leefstijlcoach coacht mensen in hun dagelijks leven zelf betere keuzes te maken waar het gaat om zaken als bijvoorbeeld voeding, beweging en ontspanning. Zeker bij mensen die behandeld worden of zijn voor kanker kan een betere leefstijl veel bijdragen aan het beter kunnen verdragen van de behandeling of het sneller herstellen na afloop. 

Cancer Care Center en LEEF! delen de gemeenschappelijke visie  dat de meeste mensen zelf vanuit hun eigen kracht de kwaliteit van hun leven kunnen verbeteren, mits ze de juiste nodige begeleiding krijgen. 
Wij zijn dan ook blij en trots met deze uitbreiding zodat nu ook cliënten in Zaandam en omstreken de beste ondersteuning kunnen krijgen tijdens en na hun behandeling voor kanker.

CCC Zaandam