Doe mee aan ‘ Self Care met Qi Gong'

Op dinsdagavond 9 november kun je van 19.00 tot 20.30 via Zoom meedoen aan de online introductieworkshop “Wat is Self Care met Qi Gong?”. 
Deze workshop wordt gegeven door Ariëlle Brouwer en is zowel bedoeld voor cliënten als voor behandelaars die nieuwsgierig zijn naar Qi Gong.

In deze introductie workshop laat Ariëlle je ervaren wat je aan zelfzorg kan doen met gebruikmaking van Qi Gong. Je maakt kennis met de langzame Qi Gong bewegingen, ademhalingsoefeningen, zelfmassage en meditaties die je welbevinden kunnen vergroten. 

Aanmelden kan via secretariaat@cancercarecenter.nl. Je krijgt dan de link toegestuurd. Kijk voor meer informatie over Arielle en Qi Gong op haar website: www.ariellebrouwer.nl.

Enthousiast geworden? Op zaterdag 13 november organiseert Ariëlle ook een ontspannende Self Care middag. Deze is speciaal bedoeld voor mensen die geraakt zijn door kanker. Het wordt een afwisselend programma dat als het weer het toelaat ook deels buiten gegeven zal worden. Je hoeft geen ervaring te hebben met Qi Gong of de online workshop gevolgd te hebben. Lokatie is het Cancer Care Center Amsterdam Zuid bij het Amsterdamse Bos. Je kunt je daarvoor rechtstreeks bij haar opgeven via mail@ariellebrouwer.nl. De kosten bedragen €45,00.

 

lelies