Ariëlle
Brouwer
Omschrijving

Ik ben opgeleid tot Medische Qi Gong Practioner in de methode van Prof. J.A. Johnson door Dr. Linda Bijtebier, en gebruik de oefeningen uit deze methode in mijn lessen en consulten. Ik beoefen Qi Gong sinds ± 40 jaar en geef ook les in een aantal Qigong vormen van het WúJí Instituut van master Kong Mien Ho.

Als coach (en trainer) heb ik de afgelopen 20 jaar vele professionals en privépersonen begeleid met coachingsvragen over stress, zingeving, persoonlijke groei, werk-privé balans, loopbaan, zelf-leiderschap. Ik werk graag buiten, in en met de natuur (oa wandelcoaching in park/bos bij u in de buurt).🌳

 

Individueel Qi Gong consult - op afspraak, op locatie binnen of online. Persoonlijk advies voor oefeningen en meditaties; en/of behandeling in de vorm van een energetische massage.

Coaching gesprekken - op afspraak. Op locatie binnen,  buiten (wandelend), of online. Gratis intake van 30 minuten om te bepalen of er een match is.
 

🕺🏼☯︎🧘🏽‍♀️Qi Gong lessen wekelijks 🧘🏽‍♀️☯︎🕺🏼

- maandag 08:45-09:45 in Beatrixpark 🌳 (m.i.v. sept.'23)

- woensdag 9:30-10:30 (vrouwen) in Huis vd Wijk De Pijp

- vrijdag 9:30-10 online in het Engels, incl. video

Een eerste proefles is altijd gratis. U kunt elk moment instappen.

 

Qi Gong Specials 5x per jaar over het element v/h seizoen: Hout-Vuur-Aarde-Metaal-Water

Check de data op mijn website en facebookpagina

 

Self Care met Qi Gong 

Een zelfzorgmiddag met zachte Qi Gong oefeningen; trage beweging, meditatie, ademhaling en zelf massage. Deze wordt twee keer per jaar aangeboden op een zaterdag van 13:30-16:30 bij CCC Zuid in het Amsterdamse Bos.

 

🌺 SELF CARE 🌺

Uit eigen ervaring weet ik hoe diep de diagnose kanker kan ingrijpen in je leven. Naast de fysieke belasting staat ook je emotionele, sociale en spirituele welzijn onder druk. We zijn immers als mens één integraal geheel. Voor, tijdens en na de medische behandelingen zijn Qi Gong oefeningen behulpzaam als complementaire, ondersteunende zelfzorg.

Het helpt om op een ontspannen manier fysiek in beweging te blijven, en om contact te houden met je lichaam en de processen die zich van binnen afspelen. Ook heel praktisch kan je je genezing bevorderen met kleine oefeningen, bijv bij misselijkheid of neuropathie verschijnselen. Sociaal-emotioneel helpt de Qi Gong beoefening je bij het verdiepen van je zelfkennis door je emoties in je lichaam te voelen. En (oa met meditatie) om helder van geest en dicht bij jezelf te blijven, bijv tijdens gesprekken in het ziekenhuis, en in de omgang met de mensen om je heen. En tenslotte kan het beoefenen van Qi Gong je een basis van zingeving geven en een toekomst perspectief: vertrouwen in het leven, nu, jouw leven, dat volgens het Taoïsme altijd in verandering is, en waar je door je aandacht te richten ook invloed op uit kunt oefenen.

Mijn kennis en ervaring zet ik graag in voor uw algehele welzijn en ter ondersteuning bij genezing. Voor, tijdens en na de behandeling.