Ariëlle
Brouwer
Omschrijving

 

🌺 Self Care met Qi Gong 🌺

Een verwenmiddag met rustige Qi Gong oefeningen, meditatie, natuurlijk ademen en zelfmassage. Wordt een paar keer per jaar aangeboden op een zaterdag van 13:30-16:30 bij CCC Zuid in het Amsterdamse Bos. €45. Actuele informatie vind je op mijnccc en op mijn website.

 

Qi Gong lessen Online 🏠

- Friday 10-10:30 Seasonal Qi Gong, incl. video to practice with during the week

- dinsdag 19-19:30 Qi Gong Meditatie -zittend

Qi Gong lessen Live

- dinsdag 10:15 en 11:15 in Huis van de Wijk Buitenveldert

- woensdag 9:30-10:30 in Huis van de Wijk De Pijp

 

De eerste proefles is altijd gratis. U kunt elk moment instappen.

Aanmelden: mail@ariellebrouwer.nl

Meer info: https://www.facebook.com/QiGongArielle, en check de agenda op www.mijnccc.nl

 

Individueel Qi Gong consult - op afspraak, op locatie of online. Persoonlijk advies voor oefeningen en meditaties. En/of behandeling in de vorm van een energetische massage.

Coaching gesprekken - op afspraak. Op locatie binnen of buiten, of online. Vrijblijvende intake van 30 minuten om te bepalen of het klikt.
 

SELF CARE

Uit eigen ervaring weet ik hoe diep de diagnose kanker kan ingrijpen in je leven. Naast de fysieke belasting staat ook je  emotionele, sociale en spirituele welzijn onder druk. We zijn immers als mens één integraal geheel. Voor, tijdens en na de medische behandelingen heb ik heel veel aan Qi Gong gehad als complementaire, ondersteunende zelfzorg.

Het hielp me om op een ontspannen manier fysiek in beweging te blijven, en om contact te houden met mijn lichaam en de processen die zich van binnen afspeelden. Ook heel praktisch kon ik mijn genezing bevorderen met kleine oefeningen, bijv bij misselijkheid of neuropathie verschijnselen. Sociaal-emotioneel hielp de Qi Gong beoefening me bij het verdiepen van mijn zelfkennis door mijn emoties in mijn lichaam te voelen. En (oa met meditatie) om helder van geest en dicht bij mezelf te blijven, bijv tijdens gesprekken in het ziekenhuis, en in de omgang met de mensen om me heen. En tenslotte gaf het beoefenen van Qi Gong mij een basis van zingeving en een toekomst perspectief: vertrouwen in het leven, nu, mijn leven, dat volgens het Taoïsme altijd in verandering is, en waar je door je aandacht te richten ook invloed op uit kunt oefenen.

Mijn kennis en ervaring zet ik graag in voor uw algehele welzijn en ter ondersteuning bij genezing. Voor, tijdens en na de behandeling.

Ik ben opgeleid tot Medische Qi Gong Practioner in de methode van Prof. J.A. Johnson door Dr. Linda Bijtebier, en gebruik de oefeningen uit deze methode in mijn lessen. Ik beoefen Qi Gong sinds ± 40 jaar en geef ook les in een aantal Qigong vormen van het WúJí Instituut o.l.v. master Kong Mien Ho.

Als coach (en trainer) heb ik de afgelopen 20 jaar vele professionals en privépersonen begeleid met coachingsvragen over stress, zingeving, persoonlijke groei, werk-privé balans, loopbaan, zelfleiderschap.

Natuur. Ik werk graag buiten, in en met de natuur (oa wandelcoaching in park/bos bij u in de buurt).🌳