Nieuw bij CCC: Mindfit training

In januari kun je bij onze (leefstijl)coach Adrienne Moleman een MindFit training volgen. Speciaal voor mensen die leven met en na kanker en nog veel stress ervaren van hun ziekteproces.
 
De MindFit training bestaat uit een combinatie van fysieke oefeningen zoals een warming-up, Yoga (Hatha, Yin, Tibetaanse) en Pilates. Daarnaast bestaat het programma uit ademhalingsoefeningen, aandachttraining (mindfulness) en meditatie. Een les duurt 60 tot 90 min en je krijgt oefeningen mee waarmee je thuis verder aan de slag gaat. Er is ook ruimte voor vragen en coaching. MindFit training is is laagdrempelig en voor ieder niveau geschikt.

 

Mindfit

 

Effecten

Door de verschillende oefeningen in de training leer je door inspanning beter te ontspannen. Ook leer je nieuwe tools aan om je hoofd koel en boven water te houden. Je ervaart minder stress, paniek, angst, boosheid. Minder leven vanuit de alerte fase van vluchten/vechten, minder gespannen spieren, minder emotionele instabiliteit. Meer rust, controle, leven in het nu, ontspanning, focus, en veerkracht.

Details

  • Waar: Inner Balance Center, Jadelaan 131, 2132 XZ Hoofddorp. (Gratis parkeergelegenheid en in de nabijheid van OV.)
  • Wanneer: maandag 22 januari van 10:00 tot 11.30.  
  • Kosten: €28,00 incl. BTW, thee, materialen en liefdevolle aandacht.

Aanmelden of meer weten?

Kijk voor meer info op www.adriennemoleman.nl. Je kunt contact opnemen met Adrienne via info@adriennemoleman.nl of 06-1212 9228.