Adrienne
Moleman
Omschrijving

Mijn naam is Adriënne Moleman. Als leefstijlcoach kan ik jou ondersteunen bij het maken van gezondere leefstijlkeuzes. Met als resultaat meer balans, veerkracht, verbetering van je dagelijks leven en een boost voor je zelfvertrouwen.

Leefstijl is een breed begrip, dat gaat niet alleen over gezond eten, voldoende slapen of regelmatig bewegen. Het gaat juist ook over jouw mentaal welbevinden, sociale omgeving, je grenzen kennen, verbondenheid, mindset en het luisteren naar je lichaam.

Anders denken en doen is het succes van veranderen. In dat proces kan ik je helpen gezonde stappen te zetten.

Als ervaringsdeskundige begrijp ik heel goed wat de impact van kanker is en heb ik ondervonden dat het vormgeven van een goede leefstijl een positief effect kan hebben op het beter aan kunnen van de behandeling en het herstel. In een periode van al heel veel onzekerheid is het fijn om daar grip op te kunnen hebben. Dat gun ik anderen ook!

Mijn begeleiding kenmerkt zich door haar actieve no-nonsense aanpak waarbij ervaren en doen centraal staat. In kleine stapjes. Als het even kan al wandelend in de natuur. Door je bewust te worden van je eigen gedrag leer je nieuwe gewoontes en creëer jij een duurzame leefstijl die jij graag wilt.

Als gecertificeerd leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van BLCN en KABIZ.