Online workshop: Communiceren met naasten bij kanker

Op dinsdagavond 16 maart kun je meedoen aan een gratis online workshop over communiceren met naasten bij kanker.

Als je kanker hebt, houden anderen vaak rekening met jou. Jouw behandelschema bepaalt bijvoorbeeld of je een weekend weg gaat. De anderen volgen jou. Dit kan invloed op onderlinge verhoudingen in het gezin en in de partnerrelatie hebben. De naasten kunnen zich apart gezet of juist “teveel” voelen.

In deze gratis online workshop bespreken we dit thema en belichten we wat open communicatie is en wat dit jou en anderen kan opleveren. Na de inleiding is er ruimte voor interactie en oefenen we met enkele communicatietools die kunnen helpen bij communiceren. Ben jij o.a. benieuwd naar: WIEB, RET en schakelen? Wil je weten wat dat is? Schrijf je dan in.

De workshop wordt gegeven door Machteld van Wentzel van Life Changing Events. Machteld is een ervaren coach en ervaringsdeskundige, die als expertise coachen rondom kanker in haar curriculum heeft. Zij gebruikt in de coaching diverse psychologische en fysieke methodes en technieken zoals NLP (neuro linguïstisch programmeren) , Voice Dialogue, Cognitieve therapie, Mindfulness, Visualisaties/Meditaties en Systemische therapie.

In deze workshop kunnen persoonlijke zaken met de groep gedeeld worden. We hebben daarom gekozen voor een maximum van tien deelnemers.

Aanmelden kan tot 15 maart bij: info@lifechanging.nu De workshop is van 20.00 tot 21.00.

Communiceren met naasten