Terug in ons aanbod: Qi Gong

Wij zijn blij te kunnen melden dat wij per september weer Qi Gong (Chi Kung) lessen gaan aanbieden. Deze worden gegeven door Ariëlle Brouwer op onze vestiging in Amsterdam Zuid en online.   

Qi Gong

Qi Gong (chi kung) is een verzamelnaam voor alle oefeningen en technieken uit de traditionele Chinese geneeskunst om de ‘qi’, de levensenergie, goed door uw lichaam te laten stromen. Met de variatie aan Qi Gong oefeningen met adem, visualisaties, meditatie en zachte vloeiende bewegingen kunt u op ieder moment van uw behandeling en reïntegratie op uw level in beweging blijven. 

De lessen

Op zaterdagochtend is er van 11 tot 12 uur een buitenles in het Amsterdamse Bos. De online les is op vrijdag om 11 uur en duurt een half uurtje. Dit is een Qi Gong Light, voor wie nog weinig energie en bewegingsmogelijkheden heeft en niet zo lang kan staan. 

In oktober gaat Ariëlle gratis proeflessen aanbieden bij enkele andere van onze vestigingen. Hou daarvoor Mijn CCC en Facebook in de gaten!

Meer informatie?

Voor meer informatie of aanmelden voor de lessen en de individuele consulten, kunt u contact met haar opnemen via (0)6 15474850 of mail@ariellebrouwer.nl
Ariëlle geeft ook individuele Qi Gong consulten, en coaching online, op locatie of tijdens een wandeling. Zie ook haar website: www.ariellebrouwer.nl.

 

Arielle Brouwer