Cobi
Reisman
Disciplines
Omschrijving

Mijn naam is Cobi Reisman. Ik ben seksuoloog-NVVS en tot recentelijk werkzaam geweest als uroloog. Ik ben voormalig president van de Europese Vereniging voor Medische Seksuologie en de man achter flare-health

Ik studeerde geneeskunde Cum Laude af in Groningen waar ik ook promoveerde. Ik deed ervaring op in de gynaecologie, chirurgie en ik had een opleiding tot uroloog in Amsterdam. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als uroloog, heb ik me meer gespecialiseerd door de seksuologie opleiding te doen in Oxford en in Nederland.

In het onderwijs ben ik zeer actief als hoofd-opleider seksuologie aan de RINO-Amsterdam en directeur van de ESSM School of Sexual Medicine. Daarnaast ben ik gasthoogleraar aan de Russisch Federatie Instituut voor Urologie (Moskou) en het Shanghai Instituut voor Andrologie, Shanghai Jiao Tong University. Ik publiceer regelmatig in wetenschappelijk tijdschriften en ik ben editor van een aantal boeken, waaronder over kanker en seksualiteit.

Als uroloog en seksuoloog heb ik ruim ervaring met de gevolgen van kanker op de kwaliteit van leven en vooral op intimiteit en seksleven. Ik geniet van het werken met mensen en om hun te helpen met hun problemen, klachten of zorgen. Ik probeer oplossingen te zoeken die aansluiten bij de individuele wensen. Want seksualiteit betekent voor iedereen iets anders. Het doel is om een vorm te vinden waarbij jij op jouw manier geniet.