Ylanga
van der Geld
Disciplines
Vestiging(en)
Omschrijving

Mijn naam is Ylanga van der Geld. Ik ben seksuoloog NVVS en daarnaast ook opgeleid tot radiotherapeut-oncoloog FECSM. Op dit moment werk ik als seksuoloog in Haarlem, in mijn eigen praktijk ‘Toolsz to Touch’, het Spaarne Gasthuis en bij Curilion, expertisecentrum voor vrouwenzorg. 


Ik heb geneeskunde gestudeerd in Groningen en mijn coschappen gelopen in Curaçao. Na mijn specialisatie radiotherapie heb ik in Australië, Curaçao en Nederland gewerkt als radiotherapeut. De interesse in de seksuologie kwam voort uit nieuwsgierigheid en de behoefte om een antwoord te hebben op de vele vragen en problemen waar ik mijn patiënten mee zag worstelen. 

In mijn manier van werken zijn empathie, humor, confrontatie en plezier belangrijk. Ik vind het bijzonder om zo dichtbij te mogen komen om dit aspect van het leven weer te helpen vormgeven. De passie van Toolsz to Touch is jou een gevoel van bevrijding en verrassing te laten ervaren. Met als doel (weer) lucht en ruimte voelen om vorm te geven aan jouw eigen seksualiteit. Om dat te bereiken, wil ik je Tools(z) in handen geven. Tools(z): vaardigheden, kennis, inzicht om weer aan te raken of aangeraakt te worden. 

Ik gebruik hiervoor technieken uit de cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie en natuurlijk ook specifiek seksuologische interventies.

Mijn seksuologische werkervaring heb ik opgedaan binnen de radiotherapie-oncologie, psychosomatische gynaecologie en seksuologie en revalidatiegeneeskunde. 

Je bent welkom.