Caroline
Reineke
Disciplines
Omschrijving

Als je kanker krijgt, dan staat je wereld op zijn kop. Je lichaam krijgt opeens veel te verduren. Een nieuwe omgeving en in en uit ziekenhuizen met behandelingen en
operaties. Dit geeft stress, die zich onbewust opslaat in je lichaam en vaak voor een verharding zorgt. Het houdt een voorspoedig herstel tegen. 

Een massage kan het lichaam ondersteunen bij het loslaten van deze opgedane stress. Dit kan op zowel fysiek als emotioneel niveau zijn. Voor Cancer Care Center bied ik gezichtsmassages aan. Via punten in gezicht bereikt deze massage allerlei organen zonder deze aangeraakt hoeven te worden. Het is hiermee een laagdrempelige én effectieve  manier om deze plekken toch te behandelen. Het gehele lichaam krijgt zo de gelegenheid om weer te ontspannen en ruimte te ervaren om haar natuurlijke ritme weer te volgen. Je werkt zo aan je herstel en je ondersteunt het zelf genererend vermogen van je lichaam. Na afloop van de sessie kun je een diepe rust en verstilling ervaren.

En als extra bonus straalt je gezicht weer. Een gezichtsmassage is een cadeau aan jezelf. Het is een ‘stopmoment’ met en voor jezelf.

Indien gewenst, kun je ook andere of aanvullende massages krijgen zoals een schouder- of handmassage. Daarbij kan ik je als ervaren coach en
ervaringsdeskundige ook een luisterend oor bieden. We kunnen onderzoeken hoe je zelfzorg tijdens deze intensieve periode kunt integreren in je dagelijkse leven en zo een ritme vinden die bij jou en je lichaam past.

Mocht je interesse hebben en/of meer willen weten over de massages, neem dan contact met me op.