Nieuwe website Cancer Care Center

Onze nieuwe website staat online! 

Met deze website willen we nog beter onder het licht brengen hoe breed de mogelijkheden zijn voor goede samenhangende eerstelijns oncologische zorg in Amsterdam. Later dit jaar volgt het platform Mijn CCC waar we meer aandacht willen geven aan zelfmanagement en eigen regie van de cliënt centraal stellen. Hier kunnen zij straks gepersonaliseerde adviezen krijgen van hun behandelaars en in contact kunnen komen met andere cliënten.

De ontwikkeling van de website was niet mogelijk geweest zonder hulp van heel veel mensen. Het team van MEDonline die de website voor ons gebouwd heeft,  het team van Hollandse Meesters voor de mooie nieuwe huisstijl, Carla van Thijn en onze modellen voor de prachtige fotografie en Vera Lötters en Annemiek Bergmans die als respectievelijk projectmanager en webmaster alles in goede banen leidden.  En uiteraard het hele team van Cancer Care Center voor hun input.

En als laatste dank aan Isabelle Peters. Zij was cliënte bij Cancer Care Center en heeft er voor haar overlijden voor gezorgd dat wij via een donatie van haar werkgever Nike deze website konden ontwikkelen. 

Reageren op de nieuwe website? Dat mag via de mail naar annemiek.bergmans@cccfoundation.nl