Workshop over (niet) slapen en vermoeidheid bij kanker

Op woensdag 17 mei kun je meedoen aan een workshop Slaap & Omgaan met vermoeidheid. Deze wordt gegeven door leefstijlcoaches Fleur Groenewegen en Adrienne Moleman.  

Slapen

Zij gaan je deze middag vertellen over wat slaap precies is, hoe het is opgebouwd en wat het doet voor je lichaam. Er zijn diverse factoren die invloed hebben op de kwaliteit van jouw slaap. Hoe tevreden ben jij over jouw nachtrust? Los van het feit dat een nacht goed slapen heerlijk is, heeft slecht slapen een negatief effect op onze gezondheid, ons humeur, ons gewicht en onze productiviteit overdag. Samen gaan jullie kijken waar precies jouw invloed zit en welke stappen je kunt zetten om een betere slaper te worden. 

Vermoeidheid

In deze workshop wordt ook stil gestaan bij het omgaan met vermoeidheid. Ernstige vermoeidheid is één van de meest voorkomende klachten bij en na kanker. Welke opties zijn er om beter om te leren gaan met deze vermoeidheid?

Details

Waar: Cancer Care Center Amsterdamse Bos – Koenenkade 6, Amsterdam
Wanneer: Woensdag 17 mei van 16.00 tot 18.00
Kosten: €7,50 (inclusief drankjes en hapjes)

Aanmelden of meer weten?

Neem contact op met Fleur via fleur@fgleefstijlcoaching.nl of 06-8399 1377 of met Adrienne via info@adriennemoleman.nl of 06-1212 9228.

Slaap