Mariëlle
van der Ploeg
Vestiging(en)
Omschrijving

Ik ben werkzaam als Psychodynamisch therapeut bij therapie praktijk Binnenste Bewust

Bij mij kun je terecht voor psychosociale begeleiding en ondersteuning, zowel voor, tijdens als na de behandeling van kanker.

Dit kan voor allerlei hulpvragen, zoals het omgaan met kanker, bijkomende stress, sombere of depressieve gevoelens, gebrek aan (zelf)vertrouwen, hervinden waar je het allemaal voor doet en overige hulp- en levensvragen.

De begeleiding bestaat uit een combinatie van gesprekken en verdiepende therapievormen (zoals bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie, Mindfulness- en meditatietechnieken) afhankelijk van wat passend is bij jou en je hulpvraag. Met als doel jou zo goed mogelijk te begeleiden in jouw persoonlijk proces.

We gaan samen kijken naar de dingen zoals ze zijn in het hier en nu. Met aandacht verbinding maken met jouw innerlijke behoeften, conflicten, verwarring en gevoelens. Vanuit erkennende opmerkzaamheid bewust worden.

Inzicht krijgen welke gedachten, welk gedrag en welke gevoelens je (bewust of onbewust) in de weg zitten en welke jou juist kunnen ondersteunen.

Vergroten van je innerlijke kracht en zelfredzaamheid en evenwicht vinden in wat je moet, kan wil en doet.