Floor
Molenaar
Omschrijving

Over mij:
Ik ben Floor Molenaar, opgeleid als oncologie verpleegkundige en coach in persoonlijke ontwikkeling. Momenteel werk ik als casemanager in het ziekenhuis. Als casemanager ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie, organisatie, voorlichting en begeleiding van de patiënt gedurende het gehele behandeltraject. Hierdoor heb ik brede kennis over de invloed van kanker op het fysieke, mentale, sociale en spirituele vlak. Doordat kanker enorme impact heeft op alle kanten van het leven, kan het prettig zijn om tijdens of na de behandeling ondersteuning te krijgen bij het verwerkingsproces. 

Er zijn twee mogelijkheden in begeleiding:
- Huisbezoeken via Care for Cancer. 
Via Care for Cancer kan ik als oncologie consulente bij jou thuis op bezoek komen. Via de meeste zorgverzekeringen  kun jij vergoeding krijgen van 10 gesprekken per jaar. Tijdens het eerste consult kom ik bij jou thuis voor een intakegesprek waarbij wij alle verschillende gebieden in kaart brengen (fysiek/mentaal/sociaal/spiritueel). Aan de hand daarvan stellen we een zorgplan op en mag jij de doelen bepalen waarmee we aan de slag gaan. 

- Coaching via FM coaching
Mocht je niet voor vergoeding in aanmerking komen, kan je ook terecht bij FM Coaching. Binnen de coaching richten we ons op jouw potentie en mogelijkheden. Door overzicht te creëren ontstaat er structuur in jouw gedachten en bewustwording in gevoelens. Je krijgt inzicht in jouw patronen. Je zult meer keuzevrijheid ervaren en jouw belemmeringen doorbreken, veranderen of accepteren. Met als doel om jouw kwaliteit van leven te verbeteren. Hierdoor sta je met meer kracht in het leven en kun je zelf de regie weer in handen nemen. 

Voor meer informatie, neem vooral contact met mij op!