Liek
Schilder
Omschrijving

Wanneer kanker je leven binnenkomt, staat alles op zijn kop. Ik heb dat zelf ook ervaren in 2019. Je gaat in de stand van 'overleven' en ook nadat de artsen tegen je zeggen "je bent schoon" weet je eigenlijk niet meer hoe je dat moet doen. Een crisis zoals kanker kan levensveranderend zijn.

Als je met mij gaat werken, laat ik jou ervaren dat jezelf meer kunt dan je denkt. Je gaat meer rust en vertrouwen voelen. Ik leer je omgaan met angst en onzekerheid, waardoor de impact hiervan veel kleiner wordt. Ik leer je tools gebruiken die jou helpen om bij jezelf te blijven, ook na ons traject. Ik werk vooral met je onderbewuste middels bewustzijnscoaching. Mijn werkwijze is warm, oprecht, betrokken en intuïtief.

Door mijn achtergrond als Arbeids en Organisatie Psycholoog en HR manager heb ik expertise opgebouwd in werk en kanker. Het is zo belangrijk om op het gebied van werk de regie te behouden en hiervoor de juiste emotionele, mentale maar ook praktische begeleiding te krijgen. Je werkdeel kan juist voor afleiding zorgen en geruststelling geven. Dit gezonde deel van je leven is er namelijk ook nog na je behandeling.

Ik ben als coach aangesloten bij Stapnu, een landelijk re-integratiebedrijf voor werk en kanker, chronische pijn en long-covid.

Hoe gaat je werkzame leven door de impact van de kanker eruit zien? Past je werk bv nog bij je? Om je versneld inzicht te geven in de facetten van je werk die bij je passen en welke niet, maak ik gebruik van de ODC meting. Deze meting meet jouw onbewuste drijfveren en geeft aan waar je energie van krijgt (je talenten) en waar je veel energie lekt (aangeleerd gedrag) en waar je ontwikkelpotentieel ligt. Deze inzichten bevorderen je herstel naar werk. Mijn trajecten worden niet vergoed door de zorgverzekering, maar ik weet uit ervaring dat een werkgever vaak graag hieraan wil meewerken. Mocht je dat lastig vinden om dat te vragen aan je werkgever of bedrijfsarts dan kan ik je daarbij helpen.