Maaike
Brugmans
Omschrijving

Mijn naam is Maaike Brugmans, opgeleid als (sport-)fysiotherapeut (Msc.) met aandachtsgebied oncologie, remissiecoach en yogadocent. In de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan in het begeleiden van oncologische patiënten in de diverse fases van hun ziekte. Ik ben blij dat ik al mijn expertises binnen het Cancer Care Centrum kan laten samen komen vanuit mijn eigen praktijk Move met Maaike. 

Vanuit Move met Maaike bied ik jou de zorg waar jij naar op zoek bent, op een hybride manier. Dit houdt in dat ik zowel fysieke als online afspraken met je kan hebben om samen te werken aan jouw kwaliteit van leven. Tijdens de behandeling/begeleiding probeer ik een vertrouwde basis te creëren waarbij er een open en veilig contact ontstaat. 
Daarnaast hecht ik veel waarde aan kennisoverdracht, een belangrijk item in een tijd waarin zelfmanagement een belangrijke en zeer grote rol speelt.  

Ik houd ervan om in beweging te komen, vandaar ook de keuze voor mijn bedrijfsnaam Move met Maaike. Door het in beweging komen, op zowel fysiek als mentaal vlak, kan je de regie over je eigen leven terugpakken, leer je omgaan met tegenslagen en groei je door je eigen veerkracht.  

Ik ben op maandag, woensdag en vrijdag fysiek aanwezig bij Cancer Care Centrum Amsterdam Zuid en daarnaast ook online voor jullie beschikbaar.