Hans
Baaijen
Omschrijving

In april 2022 rondde ik mijn intensieve medisch specialistische carrière binnen de neuro-oncologie af. Mijn achtergrond, ervaring en belangstelling voor levensvragen brachten mij ertoe om mij daarna te gaan richten op professioneel coachen, individueel begeleiden en intervisiebegeleiding. Inmiddels ben ik registercoach.

Bij Cancer Care Center richt ik me op begeleiding en/of coaching bij ernstig of ongeneeslijk ziek-zijn, in de palliatieve fase of bij een naderend einde van uzelf of naaste.

Bij de individuele begeleiding zoek ik naar verbinding en werk ik vanuit respect, eerlijkheid en onderling vertrouwen. Daarbij is er aandacht voor de fysieke, psychologische, emotionele, sociale en levensbeschouwelijke aangelegenheden. Op basis daarvan kan gewerkt worden aan o.a. verwerking, acceptatie en het realiseren van eigen wensen. Na een kennismaking beslissen we of we verder gaan. Hoe vaak we elkaar spreken bepalen we dan ook.

Als een coaching traject wenselijk lijkt kunnen diverse technieken zo nodig helpen bij de bewustwording van gedachten, emoties, gevoelens en behoeften. Daarna kan er op verschillende wijzen gewerkt worden aan veranderingen. Na een (telefonische) kennismaking besluiten we samen of we het coachtraject kunnen starten. Vervolgens volstaan, na een intake, meestal 5 sessies van 1 uur.

Kennismaking en intakes zijn kosteloos, verdere informatie over de kosten kunt u krijgen via de care managers van Cancer Care Center. Maatwerk is in overleg mogelijk. Aarzel niet om me over bovenstaande te bellen of te mailen. Als ik er niet ben, laat dan een bericht achter, ik reageer dan zodra ik weer beschikbaar ben.

Opleidingen en Certificaten:

- Neurochirurg Amsterdam UMC tot april 2022
  BIG registratie neurochirurgie: https://zoeken.bigregister.nl/bignummer/69019754601

- Palliatieve opleiding voor medisch specialisten 2019

- Diploma Post HBO registeropleiding Coachen met ziel en zakelijkheid
- Diploma intervisiebegeleiding
   Blankestijn en Partners 2022-2023, https://www.bpopleidingen.nl

- LVSC registercoach, nr BAA016 – RC, https://lvsc.eu/index