Joep
van Leeuwen
Omschrijving

Kanker krijgen, hebben en overleven doet veel met je. De schrik, de behandeling, het herstel. Lichamelijk gebeurt er veel, maar dit is onlosmakelijk verbonden met je mentale gezondheid. Zoiets ingrijpends verandert de kijk op jouw leven, op jouw toekomst.

En in elke fase kan dit (verschillende) vragen oproepen zoals: ‘Wat is nu op dit moment belangrijk voor mij? Wat vind ik eigenlijk belangrijk? Hoe gaat mijn partner hiermee om? Wil ik deze baan wel behouden? Wie begrijpt mijn verdriet, boosheid en/of angst? En hoe ga ik om met mensen die dit niet begrijpen? Is dit hèt teken, hèt moment om het anders te gaan doen wat ik eigenlijk al zo lang wil, maar hoe?

Ik wil je iets moois vertellen: Het antwoord is er al en ergens weet je dat ook. Alleen door alle ruis, emoties en drukte van alledag hoor, zie en/of voel je het nog niet.

"Door samen de natuur in te gaan en alles om je heen daadwerkelijk te gaan ervaren, laat Joep je tot nieuwe, verrassende inzichten komen die je niet zou hebben gekregen door er rationeel over na te denken. Voor iemand die vaak heel erg in haar hoofd zit is dat een enorme openbaring!"

– Marjolein –

In de afgelopen twintig jaar ben ik werkzaam als fysiotherapeut/hartrevalidatiecoach en acupuncturist in de gezondheidszorg. Daar heb ik gemerkt dat het niet vanzelfsprekend is dat er echt naar je geluisterd wordt. Dat je echt gezien wordt en dat er ook wordt ingegaan op hoe jij je voelt en hoe zich dat dan uit. Helaas is dat, vaak door tijdsdruk en/of onwetendheid niet gangbaar. Inmiddels heb ik door ervaring geleerd dat je door de tijd te nemen en écht te luisteren naar iemands verhaal, oordeelloos daarop te reageren en door te vragen wanneer nodig, iemand zich gehoord en gezien voelt.

Wil jij graag antwoord op jouw vraag of vragen? Dan kan ik je daarbij helpen. Als natuurcoach helpt de natuur mij om te vertragen en te verstillen en daardoor met meer aandacht naar jouw vraag en/of verhaal te luisteren. De natuur helpt jou ook om te vertragen, te verdiepen, te horen, zien en voelen. Hierdoor kom je sneller en directer bij jouw antwoord(en).

Kijk op mijn website voor meer informatie.

Ik ontmoet je graag!

Joep