Marionne
Lips
Vestiging(en)
Omschrijving

Kanker raakt alles. Je gezondheid, zelfvertrouwen, zekerheden, gezin, relaties, financiën, werk. Het is een ingrijpende ziekte waar je geen controle en invloed op hebt. Na de diagnose en de tijdens de behandelingen, ga je in een overleefstand. En nadat die intense periode van leven tussen hoop en vrees “voorbij” is, wíl je wel weer verder, maar weet je vaak niet meer hoe. 

Ik ben Marionne; sociale wetenschapper, natuurcoach en remissiecoach.  Moeder van twee kinderen. En ervaringsdeskundige. Ik weet hoe het is om als donderslag bij heldere hemel een diagnose te horen, om rekening te gaan houden met onverwachte sterfelijkheid, om aangeslagen maar strijdbaar en vaak gesteund door vele mensen, de behandelingen te ondergaan. En hoe het is om -nadat de storm is gaan liggen en je het leven weer op probeert te pakken – je af te vragen “en hoe nu verder”. Om je daarin alleen en onbegrepen te voelen. 

Mijn begeleiding gaat over ja-zeggen tegen het leven, tegen jouw leven, met alles erop en eraan. Vanuit jouw levenskracht je koers weer vinden. Buiten in beweging, in en met de natuur. 

Praktisch over mijn begeleiding

•    We maken eerst vrijblijvend en gratis (online) kennis. 
•    Ik start mijn begeleiding altijd met een coachsessie van 2 uur in de natuur. Natuurlijk houden we rekening met je belastbaarheid en het weer. Tijdens deze sessie maak je kennis met mijn manier van werken en ontstaat er een helder beeld over wat je vertrekpunt is en waar je behoefte ligt. Vaak geeft zo’n eerste sessie al voldoende inzichten waar je mee verder kunt.
•    Indien je na de eerste sessie graag verder de diepte in wilt, maken we samen een traject op maat. Dat kan variëren van een paar sessies, tot een traject van 3 maanden. We evalueren regelmatig of de gekozen koers voor jou nog steeds de juiste is en tussen de ontmoetingen door hebben we regelmatig contact.

Tijdens mijn begeleiding maak ik onder meer gebruik van: 
•    Natuurcoaching 
•    Remissie-coaching (coaching tijdens en na kanker)
•    Mindfulness en meditaties
•    Systemisch werk
•    Beweging in de natuur 

Tarief coaching
De eerste afspraak is een coachsessie van ruim 2 uur voor € 125. Als je er daarna voor kiest een traject op maat in te stappen, verreken ik deze sessie met de aangeboden trajectprijs.