Doneren en inzamelen

Doneren

Indien u ons werk financieel wilt ondersteunen, kunt u uw gift overmaken op NL98 TRIO 0391 0908 28  t.n.v. Cancer Care Center Foundation. Via onze pagina op PifWorld kunt u heel gemakkelijk doneren via Ideal of met uw creditcard.

Wij hebben de ANBI status. Dat betekent dat er fiscaal voordeel genoten kan worden bij geven, schenken of nalaten aan onze stichting Meer hierover leest u op de website van De Belastingdienst


Inzamelen

Geld voor ons inzamelen kan bijvoorbeeld door u te laten sponsoren door familie en vrienden als u meedoet aan een hardloopevenement of een vierdaagse. Of door in plaats van cadeaus voor uw verjaardag om een bijdrage voor ons te vragen. 

U kunt hier heel eenvoudig uw eigen actiepagina aanmaken bij onze pagina op PifWorld.  De link naar deze pagina stuurt u vervolgens door naar al uw vrienden en kennissen met het verzoek om u - en daarmee ons - te ondersteunen. Mocht u een dergelijke actie willen organiseren, laat het ons weten. Wij ondersteunen uw actie graag, bijvoorbeeld met aandacht op onze website en social media. 
 

Meer weten?

Anna Kok, voorzitter van de Foundation en verantwoordelijk voor de fondsenwerving, helpt u graag verder. 

Doelstelling foundation

De Foundation ondersteunt initiatieven die het welzijn en de gezondheid van (voormalig) kankerpatiënten en hun naasten te verbeteren zodat zij sterker en vitaler worden en de regie over hun leven en werk en hun deelname aan de maatschappij weer op kunnen pakken.