Osteopaat Marie-Jeanne Nijdam van start bij Cancer Care Center

Sinds begin van deze maand maakt osteopaat Marie-Jeanne Nijdam deel uit van Cancer Care Center. U kunt om de week op maandagmiddag bij haar terecht op onze vestiging in Amsterdam Zuid (Amsterdamse Bos). Marie-Jeanne is sinds 2016 werkzaam als osteopaat. Voor die tijd heeft zij 13 jaar gewerkt als fysiotherapeut, waarvan 10 jaar als oedeemtherapeut.

Osteopathie is  een manuele onderzoek- en behandelwijze die zich richt op de bewegingsmogelijkheid van het lichaam. Het gaat uit van de filosofie dat het menselijk lichaam moet worden gezien als één geheel. Dat niet alleen gekeken moet worden naar bijvoorbeeld de knie of de rug, maar dat je iedere kwetsuur of afwijking moet zien in samenhang met de rest van het lichaam.  Osteopathie kan baat bieden bij onder meer verklevingen littekenweefsel na operaties, emotionele problematiek en slaapproblemen en bij spier-, pees- en gewrichtsklachten.

Osteopathie verricht door erkende osteopaten zoals Marie Jeanne wordt meestal vergoed van uit de aanvullende verzekering. Check hiervoor uw zorgpolis.  Wilt u meer weten of een afspraak maken met Marie-Jeanne? Kijk dan op haar website. Daar kunt u ook heel eenvoudig een afspraak maken in de digitale agenda. Bellen kan natuurlijk ook: tel:06-24949640.

Marie-Jeanne Nijdam