Fysieke ondersteuning en hulpmiddelen

Kanker en de behandeling doen een enorme aanslag op het lichaam. Deze lichamelijke klachten kunnen heel divers zijn: van oedeem tot aan stijve gewrichten en van neuropathie tot aan verminderde balans. Ons aanbod is daarom dan ook heel breed. Uw caremanager bij Cancer Care Center stelt samen met u een passend programma op, gebaseerd op uw specifieke zorgvraag.

Hulpmiddelen

Soms zijn tijdens of na de behandeling hulpmiddelen vereist: zoals een pruik na haarverlies, elastische kousen bij oedeem of een prothese en aangepaste lingerie na borstamputatie. Wij werken samen met ervaren en betrouwbare partners die u hierbij kunnen helpen. 

Vitaal Verder

Vitaal Verder is een speciaal bewegingsprogramma wat is ontwikkeld in samenwerking met de fysiotherapeuten van Fysio Holland. Het programma is bedoeld voor als u de OncoTraining, Oncologie Fysiotherapie of een andere therapie heeft afgerond en nog graag bij ons wilt blijven trainen. Met een abonnement op Vitaal Verder kunt u dat op gezette tijden doen onder begeleiding van een van onze bewegingsspecialisten. Klik hier voor meer informatie. 
 

Zorgdisciplines