Wandelcoaching voor groepen gaat van start

Vanaf 9 maart start wekelijks vanuit Cancer Care Center Amsterdam Zuid op maandagochtend van 10 – 11 uur wandelcoaching voor groepen. 

Wandelcoaching

Wandelcoaching is een laagdrempelige vorm van beweging en coaching. Het bevordert de conditie en brengt ontspanning doordat we in de natuur bewegen. Het kan u een mooie overbrugging naar meer intensieve kracht- en cardiotraining bieden of een mooie ‘buitenlucht’ aanvulling op het trainen in de sportschool. Een coach geeft net dat steuntje in de rug op een regenachtige of futloze dag. Wandelcoaching is een lichaamsgerichte interventie. Doordat u fysiek beweegt en uw zintuigen gebruikt, stimuleert u zowel uw vitaliteit en creativiteit als uw innerlijke beweging.

Judith Menken

De wandelcoacing wordt gegeven door Judith Menken. Zij maakt sinds deze maand deel uit van ons team. Judith is van oorsprong bedrijfskundige en heeft zich na ruim 20 jaar managementervaring laten omscholen via een 4-jarige post-HBO opleiding Psychologie tot psychosociaal begeleider. Het is haar missie om cliënten door beweging in de natuur nieuw perspectief te bieden. 

Aanmelden & kosten

Aan wandelcoaching voor groepen kunt u deelnemen zonder aanmelding. De eerste groep start maandag 9 maart om 10 uur. Startpunt is telkens onze vestiging aan de Koenenkade 6 in Amsterdam. Zorg dat u op tijd bent, we vertrekken om 10.00. Vervolgens is er elke maandag van 10.00 tot 11.00 een groepswandeling.

Proefwandeling          €5,- p.p.          Losse wandeling         €11,- p.p.

Wandelcoaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar soms willen werkgevers wel bijdragen.

Liever individuele wandelcoaching?

U kunt ook bij Judith terecht voor individuele wandelcoaching op een in overleg te bepalen tijd en locatie. U kunt zich hiervoor rechtsreeks aanmelden via de website van Bewegend Kijken. U start dan met een telefonische intake (gratis). Vermeldt dat u cliënt bent van Cancer Care Center. U komt dan in aanmerking voor het (sterk gereduceerde!) kortingstarief. 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Judith via 06-27017550 of judith@bewegendkijken.nl.

Judith Menken