Touchka
Huberts
Disciplines
Omschrijving

In 1990 ben ik begonnen als algemeen fysiotherapeut met het trainen en behandelen van cliënten in een sportcentrum. In deze praktijk kwamen steeds meer patiënten met bekkenbodem gerelateerde klachten. Om ook deze patiëntengroep optimaal te kunnen behandelen, ben ik mij vanaf 1998 verder gaan specialiseren in de bekkenfysiotherapie en haptonomie. In 2008 heb ik de keuze gemaakt volledig als bekkenfysiotherapeut (CKR geregistreerd) werkzaam te zijn.

In de behandeling en begeleiding staat de patiënt als mens centraal in zijn functioneren in relatie tot zijn klacht en zijn omgeving. Klachten die een relatie hebben met het disfunctioneren van de bekkenbodem, vragen om een goede samenwerking tussen verschillende medische disciplines. Daarom neem ik deel aan intercollegiaal en multidisciplinair overleg met huisartsen, medische specialisten, algemeen fysiotherapeuten, een Zwangerfit docent, (orthopedisch) manuele therapeuten, seksuologen, psychologen en haptotherapeuten.

Ik ben lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenfysiotherapie.