Kelly
van der Linden
Omschrijving

Ik ben Kelly van der Linden, vanaf maart 2013 ben ik begonnen met werken bij Fysiotherapie Le Loux te Amsterdam en Almere. Ik heb inmiddels deze mooie praktijk, beide locaties, in 2021 mogen voortzetten onder de naam Pura Vida Fysiotherapie.

Ik heb in 2014 de Basisopleiding MSU echografie aan het NT-e afgerond. De jaren erna heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van (chronische) peesklachten en het toepassen van ESWT (Shockwave therapie) en PE / EPTE. Omdat binnen onze praktijk door Hans Le Loux de Oncologie en Oedeemfysiotherapie verzorgd wordt en ik de afgelopen jaren heb
gezien wat wij kunnen betekenen voor patiënten op dit gebied, ben ik mijzelf aan het specialiseren in deze richting. Ik heb inmiddels de Opleiding Oedeemfysiotherapie afgerond.

Mijn doel is dat u weer kunt genieten van het leven, activiteiten en sport kan hervatten, of de klachten zo veel mogelijk dragelijk en stabiel te houden. Ik kijk graag samen met u naar de meest passende behandelmogelijkheid voor het beste behandelresultaat!